Разтърсващи признания във „Фермата“!

Разтърсващи признания във „Фермата“!
Гласувайте за статията

Разтърсващи признания за страха от смъртта, болката от загубата на най-близките хора и чувството за вина за първи път отекнаха във „Фермата“.

Двете най-добри приятелки в шоуто – домакинята Красимира и маникюристката Силвия, разказаха драматични лични истории, които могат да разбият всяко сърце.

Фермата

Във „Фермата“ стана драматично

Красимира, която до този момент впечатляваше всички с хладнокръвието си, избухна в плач навръх годишнината от смъртта на дядо си.

„Аз, единствена от всичките ми близки, изкарвах добрите черти в него, защото беше труден човек. Онова, което ми тежи като грях, е немарливостта ми към дядо. Не му помогнах достатъчно, за да остане още малко сред нас. Градът, в който почина – Карлово, е моят роден дом. Сега вече нищо не ме връща там“, каза през сълзи тя.

Силвия, блондинката от Несебър, я хвана съчувствено за ръката. Споделеното от Красимира върна мъчителния спомен за дядо й, който угасвал в ръцете й, сменяйки десетките лица на деменцията.

Това, което причиних на дядо ми, няма да допусна да се случи никога с майка ми и баща ми! Гледах го супер дълго и в един момент се изморих, отказах се, защото много ми дотежа и нямах социален живот. Държахме го заключен като някое чудовище, защото беше станал опасен за себе си. И за леглото стоеше вързан. Трябваше да се грижа по-добре за него!“, изхлипа Силвия, а Красимира я прегърна здраво.

Докато ридаеха една в друга, двете не усетиха как военният Станислав и треньорът на звездите Сами Хоссни се приближават, за да ги прегърнат и утешат.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар