Кубрат Пулев разкри душата си: Мъчно ми е за Андреа!

Кубрат Пулев разкри душата си: Мъчно ми е за Андреа!
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев привидно е сдържан и на външен вид огромен мъж, но всъщност е много чувствителен човек. Той изживява доста тежко раздялата си с фолк дивата Андреа!

Както е добре известно, Кубрат Пулев и Андреа сложиха точка на любовта си преди няколко месеца. Двамата обаче продължават да не са си безразлични.

Кубрат Пулев и Андреа

Кубрат Пулев с откровения за Андреа

„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек“, призна пред „България Днес“ боксьорът Кубрат Пулев няколко седмици след светската раздяла на годината.

12-годишната връзка между един от най-добрите български спортисти и певицата официално приключи. Те потвърдиха новината от двете страни на океана.В момента Кобрата е в Лас Вегас. Там тренира за мач срещу Райдъл Букър. Битката ще е на 9 ноември във Фресно, Калифорния. Андреа е в България и се готви за тежките работни ангажименти покрай наближаващите коледно-новогодишни празници.

„Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението. В крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време и да се поеме в нова посока“, допълва Пулев.

Кобрата сподели в предишно интервю, че двамата са се разделяли няколко пъти, после отново са се събирали. Андреа първа обяви официално раздялата им с емоционално съобщени във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар