Един страхотен тандем на екрана

Един страхотен тандем на екрана
Гласувайте за статията

Един страхотен тандем на екрана, става дума за блондинките – любимки на холивудското кино ( Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън).

Двете се срещат отдавна по време на един от първите сезони на поредицата „Приятели“. Играят сестри. Тогава са много млади, Рийз точно е родила дъщеря си. Двете с Анистън лесно се спрителяват.

Джен е доста известна вече, за нея колежката й сподеял, че помни бързо репликите си и е много самоуверена пред камерите.

Рийз Уидърспун и Дженифър Анистън

Сега двете приятелки имат общ проект. Това е драматичният сериал на AppleTV+ – „The Morning Show“. Дженифър Анистън и Рийз са изпълнителни продуценти на посочения сериал, затова очакваме нещо наистина впечатляващо. Уидърспун вече наскоро доказа себе си като продуцент с успешен проект като сериала „Big Little Lies“, който приключи лятото на тази година. А критиката му е доста положителна. Рийз е анбициозна и развиваща се, а Джен е талантлива, отдадена на кариерата и емоционална с огромно чувство за хумор. Това колко забавна е споделя и бившия й Дж. Теру, който споделил пред камерите, че Джен е много забавна жена, а сега многото й фенове в социалните мрежи, където наскоро навлезе Анистън ще го разерат още повече, коментират и от сп. Ева също.

Желаем им успех и още много добри идеи за кино.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар