Златка Райкова купи жилище за новото си семейство: Ето къде ще живее с Благо и детето!

Златка Райкова купи жилище за новото си семейство: Ето къде ще живее с Благо и детето!
Гласувайте за статията

Златка Райкова извади огромна сума за ново жилище за нея и Благой Георгиев. Двамата ще се установят там с детето си.

Плеймейтката Златка Райкова, която наскоро роди първородния си син, купи един от апартаментите на покойния милионер Стефан Шарлопов в столицата. Там двамата с Благой Георгиев ще отглеждат своето дете.

Златка Райкова

Златка Райкова купи апартамент

Русата Златка, както е известна в публичното пространство силиконката, пръсна баснословна сума, само и само да има имота. Сделката е станала преди седмица, като лично голямата щерка на Шарлопов – Ева, я е осъществила.

Новият апартамент на Златка и любимият й Благой Георгиев е 114, 30 кв./м и за него блондинката е броила 360 000 лв. чрез банкова ипотека, пише „Телеграф“. И се намира между Бояна и Княжево, което в последно време е много предпочитан район от богатите софиянци.

Любопитна подробност е, че името на Благой Георгиев не присъства никъде в покупко-продажбата на жилището, което се води изцяло собственост на плеймейтката, която явно припечелва доста добре от бизнеса си с дрешки.

Припомняме, че през последните няколко години Райкова се изявява като дизайнер, като през миналата година модната й линия удари връх по печалби.

Тази сделка обаче поставя под въпрос кой във връзката носи големите пари. Не е тайна, че при Благо нещата във финансов аспект не са никак гладки, докато явно Злати е на обратния полюс.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар