Промяната на звездата Адел

Промяната на звездата Адел
2 (40%) 1 vote

Промяната на звездата Адел, да видим звездата различна и още по-атрактивна, такава не сме я виждали досега, коментират радостните й фенове.

Адел е много по-елегантна и очарователна, тя е с поне 10-15 кг. надолу и според запознати това се дължи на нейната нова диета и съвсем нов начин на живот. Тя се е отдала на спорт, тренировки и хранителен режим, който е по-полезен.

Адел на празника на своя близък – музиканта Дрейк

Разделила се е не само с половинката си, Адел наскоро се разведе с мъжа си Саймън Конецки, от когото има и син на вече 7 години. Явно е сменила тотално и начина си на живот и хранене.
Адел се е допитала и до сиртуин диетата на звездите, популяризирана от съпругата на музиканта Роби Уилямс, цитират и от изданието за мода и стил Ева също.
Сиртуин диетата е плод на проучванията на екип диетолози, които откриват, че храните, съдържащи сиртуин активират метаболизма и подпомагат свалянето на килограми, особено в началото, но и поддържането им н по-късните етапи на режима.
Хранителният план набляга на елда, кейл, много лук, ягоди, някои подправки, пуешко месо като разрешава кафе, черен шоколад и червено вино.
От давна Адел не е изглеждала така женствена и модерно с този нов външен вид. Желаем й късмет.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар