Камелия с невероятни откровения: Певицата разкри душата си!

Камелия с невероятни откровения: Певицата разкри душата си!
Гласувайте за статията

Едва ли някой може да си представи, че Камелия е имала комплекс от външността си, но именно това призна самата тя при последната си медийна изява. Блондинката, която и на 48 години демонстрира съблазнителна визия, не е имала кой знае какво високо самочувствие именно по времето, когато блесна с първите големи хитове, а почитателите й я провъзгласиха за секссимвол.

Когато имах по-малки гърди и много кльощави крака, имах сериозен комплекс за външността си”, призна Камелия. Отнело й няколко години, докато се почувства желана и сексуално уверена. Самата тя винаги е била ексцентрична на сцената, често провокативна, което се превърна и в нейна запазена марка. Камелия сподели, че за големи концертни изяви, каквито имаше по времето, когато бе част от гиганта „Пайнер”, е целяла появата й да е запомняща се. Затова и предпочитала да се появява с тоалети, шити специално за повода.

Камелия

Камелия се разкри напълно

„Да станеш популярен не е чак толкова трудно, защото може случайно да попаднеш на хубава песен, но да изгрееш като истинска звезда, да сътвориш собствен стил и да останеш дълго във времето на една такава голяма сцена, са нужни качества като характер, отговорност, да си отворен, да се учиш, да слушаш, да се променяш, да провокираш”, смята Камелия, която няколко сезона бе член на журито в музикалното състезание „Гласът на България”.

„Не съм си и представяла, че мога да съм това, което съм към днешна дата, да имам толкова много хитове зад гърба си, да имам песен като „Луда по тебе“ – при първия акорд, на която всички да скачат. Песента влезе и в един сръбски филм, стана дори хит в Сърбия”, споделя Камелия.

Певицата е известна със своята директност и откритост, които често й костват симпатиите на колеги. Докато бе част от „Пайнер”, тя неведнъж ту търпеше слухове за свои конфликти, ту наистина влизаше в такива. Е, това явно е в миналото, защото Камелия отдавна не се е конфронтирала с никого. Блондинката няма приятелки в бранша, но пък има много добри познати. Напоследък дори контактува с някои колеги, които „вижда като много човечни”. Май тази комуникация може да прерасне в дружба, коментират в бранша. Сред тези колеги е Емилия, която споделила на Камелия колко много я харесва като ментор в „Гласът на България”. Изпълнителката на „Смелите си имат всичко” дори изтъкнала колко се радва, че именно Камелия е треньор в шоуто, защото притежава интелигентност и допринася за подобряването на имиджа на бранша, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар