Паулина Ванегас рухна преди дуела си за оставане във „Фермата“

Паулина Ванегас рухна преди дуела си за оставане във „Фермата“
5 (100%) 1 vote

Екзотичната любовчийка в риалитито „Фермата“ Паулина Ванегас рухна емоционално преди дуела си на арената в шоуто тази вечер. Тя бе разтърсена от видеото, с което майка й я подкрепи преди битката с английската възпитаничка Елизабет Илчева.

Жената, която я е пратила в испански интернат заради серийните й бягства от вкъщи като тийнейджър, изля душата си пред камерата.

Паулина Ванегас

Паулина Ванегас се срина още преди големия дуел

Толкова много ми липсваш! Сънувам те всяка нощ. Вървя си по улиците и си говоря на глас с теб. Гордея се с теб, защото спечели най-важната битка – тази срещу теб самата. Ти умееш да превръщаш всяко поражение в нов шанс. Обичам те!

Синът на Паулина – 11 годишния Николас пък директно заяви, че я чака като победител.

Емоционална за миньончето бе и срещата с баба й, за която се грижи всеотдайно. Хлипайки неудържимо, Паулина помоли продукцията да й дадат видеото с майка й за личен архив.

„Рядко чувам такива думи, но ако си имам клипчето ще ги си го въртя нон-стоп! Изненадана съм“, призна тя.

Ванегас, която от самото начало на шоуто върти любов с автомонтьора Краси Джунов, получи ръчно изработен медальон от него преди битката. За шест седмици в шоуто мачото с минало на еротичен модел в Испания измести мастит търговец на ядки от леглото на Паулина и дори успя да изкопчи заветното „Обичам те“ от нея.

За Елизабет най-емоционални бяха видеата с майка й и приятеля си Димитър, с когото преди участието й в предаването са се сгодили.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар