Вижте любимите звезди на едно кралско семейство

Вижте любимите звезди на едно кралско семейство
Гласувайте за статията

Знаменитостите често се срещат с членове на британското кралско семейство, защото в много случаи подкрепят едни и същи благотворителни каузи. Имало е и ситуации, в които известни личности са ставали приятели с хора, които по-късно стават част от кралското семейство като актрисата Меган Маркъл.

Британското кралско семейство има някои много близки приятелски връзки със звезди от Холивуд и известни спортисти и хора от шоубизнеса.

Вижте някои от най-популярните известни личности, които са в добри приятелски отношения с принцовете Чарлз, Уилям, Хари и други членове на кралското семейство, в нашата галерия.

Да започнем с Елтън Джон беше голям приятел с принцеса Даяна, а днес подкрепя децата й.

Сем. Бекъм на кралската сватба от тази година

Дейвид Бекъм и принц Уилям са дългогодишни приятели. Това приятелство продължава поне десетилетие. Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория присъстваха на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г.
Ще добавим и един звезден музикант. Род Стюарт през годините е участвал на няколко кралски партита и е приятел с принц Чарлз. Певецът получи титлата CBE (Командир на Ордена на Британската империя).
И накрая с появата на Меган към кралската фамилия се увеличиха и знаменитостите, които са им близки, актрисата е приятелка с Джордж Клуни, Серина Уйлямс, Абигейл Спенсър и Меган Маркъл са били приятелки в продължение на години.

 

Към списъка с известни лица ще добавим приятелствата на Кейт с тенис лефендата Федерер и близостта на Хари и Уилям с певицата Ели Голдинг.

 

Източник: Една. бг

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар