Устата емигрира, уреди си работа в Испания! (още подробности)

Устата емигрира, уреди си работа в Испания! (още подробности)
Гласувайте за статията

Рапърът Устата иска да емигрира в Испания, където ще захване по-престижна и доходна работа!

Иван Динев, по-известен просто като Устата, сериозно се замисля да емигрира заради намалелите си ангажименти и продължителното студено време в България.

Устата

Устата смята да забегне в слънчева Испания

Рапърът обича да му е топло, затова предпочита южните дестинации. Но не смее да се засели в Африка, за да се го хване някоя страшна местна болест. Затова се ослушва и оглежда за възможностите, които предлагат южните райони на Европа.

Засега Испания му се струва най-подходящо място, макар че все още се колебае между нея и Португалия – страна. Която привлича все повече туристи и хора от развитите държави, които се заселват в нея.

Неотдавна Устата пя в Мадрид. Много му харесало и започнал да се замисля дали да не се премести за постоянно в столицата на Пиринеите.

Там можело да си изкарва прехраната като музиален редактор в едно от най-големите радиа, пише вестник „Уикенд“. Предполага се, че половинката му няма да има нищо против да се премести в Испания, която е притегателна за много българи.

Плюс това след като върхът на кариерата му от времето на дуетите със Софи Маринова отмина, рапърът вече не вади толкова добри пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Устата емигрира, уреди си работа в Испания! (още подробности)”

  1. Галя

    Ное. 01. 2019

    И на български ли ша говори в това радио ?

Добавете коментар