Цветелина Грахич готова за Хелоуин, посреща го гола! (още подробности)

Цветелина Грахич готова за Хелоуин, посреща го гола! (още подробности)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич вече отдавна няма празно място по тялото си от татуси!

Само по татуси ще остане за Хелоуин Цветелина Грахич. В навечерието на празника на мъртвите, певицата е решила да заложи на сигурно, вместо да търси костюм. Изпълнителката залага на рисунките по тялото си. И дори си пусна снимки в социалните мрежи.

Грахич

Грахич няма празно по кожата си, прекали с татусите

Силиконовата хубавелка отново напомни за себе си и за ексцентричния си вкус, като сподели пикантни кадри с огромна татуировка на черепи и рози. Грандиозното произведение е изрисувано върху гърба на Грахич.

С него бившата певица на Слави Трифонов успя да скрие надписа No mercy, който е един от първите й и означава няма прошка, пише вестник „България днес”.

Както е известно, Цветелина се отцепи от Дългия и реши да прави самостоятелна кариера. Но все още не може да се похвали с нищо ново на сцената.

Затова и единственото, което споделя с феновете си са татуировките по голото й тяло. Припомняме, че докато работеше при него, Слави Трифонов неведнъж й се е карал жестоко за татуировките и се опитваше да я отърве от манията й.

Грахич обаче не искаше да чуе и сякаш напук продължаваше да шари тялото си. Докато вече не остана сантиметър без татуировка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар