Жестоко се издъни: Нора Недкова натирена от новия формат на Мегз! (виж тук)

Жестоко се издъни: Нора Недкова натирена от новия формат на Мегз! (виж тук)
Гласувайте за статията

Нора Недкова натирена от новия формат на Мегз!

Плеймейтката Нора Недкова вече няма да е част от риалитито на Мегз. Припомняме, че Мегз се зае със задачата да покаже на зрителите, че Норчето има голямо сърце. И друга, невиждана досега страна.

Нора Недкова

Нора Недкова не успя да изчисти имиджа си при Мегз

Само няколко епизода по-късно, обаче, нервите на екипа на риалитито не издържали. Миглена Каканашева обяви, че Нора не е успяла да реализира втория си шанс. И вече няма да участва в риалитито.

Според злите езици Мегз си навлякла гнева дори на Нова Телевизия, защото до последно се опитвала да защитава плеймейтките Нора Недкова и Пенелопе.

Нещо повече главната редакторка на риалитито тази година – Елена Чопакова (главен редактор на Ничия Земя) твърдо заявила, че ще се откаже от формата ако не се вземат мерки.

Това изплашило дори Мегз. Която винаги защитава тезата, че в риалити форматите и доброто и лошото са еднакво важни, защото зрителите имат нужда от чисти емоции.

Наложило се Каканашева да сведе глава и да се съгласи, че времето за втори шанс на двете девойки не е дошло.

В крайна сметка раздялата с двете плеймейтки вдигнала рейтинга на предаването до небето. И телевизията бързо простила похабените нерви на екипа.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар