Луна втрещи: Искаха да стана кмет на столицата! (виж тук)

Луна втрещи: Искаха да стана кмет на столицата! (виж тук)
Гласувайте за статията

Луна разкри, че я искали за кмет на столицата!

Луна е била едно от възможните лица за кметския стол в София. Това разкри самата изпълнителка в едно от последните си интервюта. Изпълнителката сподели, че я навивали да се опита да спечели изборите за столичен градоначалник, но тя отказала.

Луна

Искали да правят Луна столичен кмет

„Имах възможност, предлагаха ми да се кандидатирам за кмет на столицата, но това не ми е стремеж. Искам да обединявам хората и мисля, че го правя с музиката си. В интерес на истината не гласувах, няма за кой. Ако някога гласувам, това ще е за мен самата“, заяви още изпълнителката.

Певицата разкри още, че откакто обяви на майтап, че ще става президент във „Вип Брадър”, редовно я питат кога ще стане държавен глава. Хората по улицата дори се обръщали към нея с „госпожо президент” заради което тя дори си мисли да си смени името.

„Това започна на шега, а сега е съвсем реално. Хората по улицата се обръщат към мен на президент. Питат ме кога ще се кандидатирам, а истината е, че аз не знам какво да правя. Нямам такива намерения, но този псевдоним вече стана част от мен, мисля дали да не си сменя и личната карта“, казва още изпълнителката, цитирана от вестник „България днес”.

Колегата й Константин пък ходил да медитира на Кръстова гора преди изборите. Заедно с цялото семейство посетили светата обител преди изборите.

„Гласувах вече, заедно с жена ми под строй, защото имах дилема за кого да гласувам“. И дори сподели, че подкрепя твърдо алкохолната забрана в деня за размисъл, за да се вземе решение на трезва глава.

Различна е позицията и на фолк динозавъра Радослав Петров, по-известен като Радо Шишарката. „Не гласувах, защото съм във Виена, където имах участие. Не мога да кажа дали щях да гласувам и ако си бях в България.

Основният електорат са възрастните хора, за тях това е празник. Младите го правят по-рядко. Българинът е обезверен до краен предел, отказал се е, от каквото и да е.

Ако не минеш с кутията за гласуване през всеки апартамент, едва ли някой ще гласува. Това са наблюденията ми“, казва още той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар