Ново 20: Виж с какво се придвижва журналистът Васил Иванов!

Ново 20: Виж с какво се придвижва журналистът Васил Иванов!
Гласувайте за статията

И Васил Иванов яхна тротинетка, вместо автомобил!

Васил Иванов намерил цаката на столични задръствания. За да не губи време в трафика, разследващият журналист на Нова вече се придвижва из София не с автомобил или обществен транспорт, а с електрическа тротинетка.

Васил Иванов

Васил Иванов яхна тротинетка вместо кола, по-удобно е да се движи и паркира

Компактното колело развива до 25 км в час и е много удобен превоз за пиковите часове. За градската си мобилност страшилището на корумпетата не разчита на отдаваните под наем тротинетки, а на собствено двуколесно возило.

Модерното транспортно средство той купил с първата си заплата след завръщането си в Нова. „Много ми е удобно, защото мога да карам и по тротоарите”, обяснявал Васил Иванов на колегите си в телевизията.

Онзи ден минискутерът закара Васил до столичната Агенция за приватизация и инвестиции. Разследващият измами и престъпни схеми репортер подпря колелото си на степенката му точно пред входа на учреждението, след което запали цигара и се зае да се привежда в опрятен вид.

Той вдигна високо единия си крак и в поза щъркел започна да пристяга връзките на маратонката си. После направи същото упражнение и с другия си крайник, а щом допуши фаса си, хлътна в сградата за делова среща, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар