Бомба: Иво Аръков стана секссимвол в Русия! (още подробности)

Бомба: Иво Аръков стана секссимвол в Русия! (още подробности)
Гласувайте за статията

Русия полудя по Иво Аръков, имат го за секссимвол!

Една-единствена роля преобърна живота на Иво Аръков. Актьорът е смятан за категоричен секссимвол в Русия, където турският сериал „Ирония на съдбата“ е на почит.

Иво Аръков

Русия полудя по нашенеца Иво Аръков

Ролята, поверена на нашенеца, е на руски мафиот, което му носи още повече суперлативи, а най-запалените му фенки са категорични, че той е „тяхно момче“.

Форумите и социалните мрежи в страната бълват непрестанно снимки на водещия на „Мармалад“. Почитателките му до една са готови да му причинят само хубави неща, ако го докопат, както те самите се изразяват. Героят му Иван е руски затворник.

„Той е много по-несигурен навън, в затвора знае каква е йерархията. Той дори заема поста генерал, затова има татуирани звезди на двете си рамена“, споделя Иво Аръков. Според почитателките му Иво е създаден за ролята на мафиоти, не на сладникави момченца.

Бърза справка в профила на актьора показва, че преди сериала снимките му събират по около 500 лайка, а в момента всеки кадър с него трупа близо 5 хиляди харесвания. Голяма част от тях са именно от руските му почитателки. 31-годишният българин се снима рамо до рамо с турската звезда Къванч Татлъту.

С хонорара от епизодичните си, но хитови роли в „Ирония на съдбата“, Аръков си направи подарък – скъпоструващо бижу. Той си поръча пръстен с 3,2 карата сапфир, инктрустиран в бяло злато.

Според бижутера, създал бижуто, дизайнът му е вдъхновен от храма „Света Петра“ в Йордания, пише вестник България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар