Любо Киров страда за Мартин, но връзката им приключи! (виж тук)

Любо Киров страда за Мартин, но връзката им приключи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Любо Киров се раздели с любовта на живота си Мартин Колев!

Певецът Любо Киров упорито пази личния си живот в тайна. Той никога не говори за интимните си партньори, но отлично осведомени източници издават, че наскоро е прекратил дългогодишна връзка.

Любо Киров

Любо Киров се раздели с Мартин

Изпълнителят е сложил край на отношенията си с дългогодишния си партньор и един от бившите водещи на телевизия ММ Марин Колев. Екс-вокалът на група „Те“ сега отново е сам, пише вестник Уикенд.

Бившият cъдия oт шоуто „X Фaĸтop” живeeше под един поркив с младока близо 10 години, но никога не се е появявал с него в публичното пространство от страх да не се разчуе за отношенията им.

Марин е известен с това, че преди години вoдeшe пpeдaвaнe във вече закрития музикален ĸaнaл MM. Покрай работата си в телевизията на Камен Воденичаров той се запознал с Любо, но връзката им се задълбочила на по-късен етап.

Запознати твърдят, че слeд фалита на ММ Колев заминал пpи cecтpa cи в Aмepиĸa. В Чиĸaгo тoй зaвъpшил мaгиcтpaтypa и paбoтил в мecтeн тeлeвизиoнeн ĸaнaл, нo нocтaлгиятa пo poдинaтa и любoвтa мy ĸъм Любо Киров гo въpнaли в poдинaтa.

„Бяха хубава двойка, разбираха се чудесно. Марин даваше опора и стабилност на Любо”, коментират приятели на музиканта. Те се притесняват, че сега той трудно ще се справя сам. Отношенията на певеца и водещия са белязани от много трусове, но изглежда този път раздялата им е окончателна.

Преди три години в музикалните среди се шушукаше, че двамата са решили да осиновят дете, но явно плановете им са се провалили с гръм и тряскък. Любо бил убеден, че ще бъде много добър баща и искал да направи коренна промяна в живота си, ала ударил на камък.

В България осиновяването от гей двойки по закон не е разрешено, а и впоследствие с Марин имали разногласия, та идеята съвсем пропаднала. Говори се, че Любо Киров бил бесен, задето от години се грижел за финансовия комфорт на приятеля си. А той нехаел и не полагал усилия да му се отблагодари подобаващо.

„Приема всичко, което правя за него, като даденост. Не може да продължаваме по този начин!”, ожалил се Киров пред свои близки. Той бил категоричен, че предпочита да остане сам и да се посвети на кариерата си, но не и да продължи живота си с младия мъж.

В трудния момент на раздялата до него била близката му приятелка Мария Илиева. С нея са не само колеги, но и много добри другари – споделяли са куп радости, тревоги и винаги са се подкрепяли взаимно, когато са били изправени пред изпитания.

„Преди повече от 10 години Мария ми спаси живота. Получих остър перитонит и тя бе човекът, който ме закара до болницата. Направиха ми спешна операция и оцелях по чудо”, разказвал е в свои интервюта бившият вокалист на група „Те”. Това много ги сближило, пише „Уикенд“.

Когато бил на границата между живота и смъртта, той имал странно видение, запечатило се до днес в съзнанието му. В просъница видял човек, облечен в бяло, но после сестрата му обяснила, че е сам в реанимацията и други хора няма. Сторило му се.

„Стреснах се, защото съм убеден, че това не беше плод на въображението ми. Вярвам, че Бог ми изпрати знак и ме спаси от смъртта. Бях толкова близо, че почти я усетих с кожата си”, категоричен е изпълнителят.

Това е сигурен, че съществуват свръхестествени сили, които да му помагат и го насочват да върви по правилния житейски път. И за да потвърди максимата, че на който му върви в професията, не му върви в любовта, Любо жъне куп успехи като музикант.

Той вече втора година е сред най-ангажираните изпълнители у нас, а хонорара му за участия надхвърля 5000 лева. Покрай изборите бившия вокалист на група „Те” също бе претрупан с ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Любо Киров страда за Мартин, но връзката им приключи! (виж тук)”

  1. Валери Станков

    апр. 25. 2020

    Голям пендел е този Любо Киров, преди десетина години нямаше пет лева да се обръсне! Но педалското лого е доста мощно и го извади от батака.

  2. Аз

    апр. 27. 2020

    И кой е жената във връзката им,или си сменят ролите?!!!

Добавете коментар