Крах: Едва 400 души гласували за „кмета“ Милко Калайджиев! (виж тук)

Крах: Едва 400 души гласували за „кмета“ Милко Калайджиев! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бате Милко Калайджиев събрал гласовете на само 400 души в родния си град!

„Не знам дали са били честни или не изборите, те вече са история“. Това заяви в ефира на Нова тв фолкпевецът Милко Калайджиев, който не успя да стане кмет на Свиленград на изборите вчера. За Милко, който се кандидатира от ДПС, са гласували 3,96% (417 гласа).

Милко Калайджиев

Само 400 души поискаха Милко Калайджиев за кмет на Свиленград

По първоначални данни първи в града е кандидатът на ГЕРБ арх. Анастас Карчев, който печели с над 60%. Далеч зад него се нареждат Стамо Димитров от БСП за България (12,46%) и Христо Минков РЗС (7,42%).

„Това за мен беше едно предизвикателство. Аз подходих сериозно към това нещо, но явно хората са решили друго. Видях за какво става въпрос, повече на избори няма да участвам“, отсече бате Милко Калайджиев.

„Направихме хубави концерти, хората са доволни и толкова. Това е решението на свиленградчани. Гледам напред“, каза още той.

„Нямаше удари под пояса в битката за Свиленград. Видях за какво става въпрос, няма шанс обаче да се кандидатирам отново“, повтори музикантът.

И с пълно право, защото този вот си е жив резил. При все, че Милко печели сърцата на хората и е сред любимците на публиката, но от чалга до политика има огромна разлика. Въпреки че в България може да се поспори и по този въпрос.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар