Как ли ще реагира Андреа на тези разкрития на Кубрат Пулев?! (виж тук)

Как ли ще реагира Андреа на тези разкрития на Кубрат Пулев?! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кубрат Пулев потвърди, че раздялата с Андреа е окончателна!

„Мъчно ми е за Андреа. Тя е много готин и истински човек“, призна пред вестник „България днес“ боксьорът Кубрат Пулев няколко седмици след светската раздяла на годината. 12-годишната връзка между един от най-добрите български спортисти и певицата официално приключи.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев потвърди раздялата с Андреа, двамата няма да се съберат

Те потвърдиха новината от двете страни на океана. В момента Кобрата е в Лас Вегас. Той тренира за своя следващ мач срещу бившия затворник Райдъл Букър. Битката ще се проведе на 9 ноември във Фресно, Калифорния (САЩ).

Андреа е в България и се готви за тежките работни месеци покрай коледно-новогодишните празници.

„Тя е сърцата. Уникална и на моменти прекалено добра, но това е положението – добави Кобрата. – В крайна сметка трябва да има рестарт, когато нещата не се случват дълго време, и да се поеме в нова посока.“

В предишно интервю Кубрат Пулев призна, че двамата на няколко пъти са се разделяли и събирали. 38-годишният софиянец имаше много тежка година. Той спечели драматично своя последен мач с Богдан Дину (Рум). Пулев получи дълбока аркада.

След това, замаян от кръвотечението, целуна американската репортерка Джени Суши. Инцидентът се раздуха, а правата на българина бяха спрени за няколко месеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Как ли ще реагира Андреа на тези разкрития на Кубрат Пулев?! (виж тук)”

  1. Аз

    окт. 28. 2019

    Нищо ново не е разкрил, виждам. Но поздравявам Андреа за точните думи относно изстиването на сърцето. Познато ми е. То идва когато някой доста пъти те е разочаровал. Сърцето изстива и нищо не може да го стопли относно този човек повече.

Добавете коментар