Гущеров изгони Андре Токев от ресторанта му!(Виж причините)

Гущеров изгони Андре Токев от ресторанта му!(Виж причините)
Гласувайте за статията

Андре Токев се оказа натирен от ресторанта си заради Гущеров!

Шеф Андре Токев използва циганското лято, за да премести хитовия си столичен ресторант. Както вестник „Уикенд” писа, къщата, в която се помещаваше изисканото заведение на готвач №1 у нас, вече е продадена.

шеф Андре Токев

Шеф Андре Токев изгонен от Гущеров от ресторанта си

И той бе внезапно прокуден, въпреки че мястото бе добре разработено и се радваше на солидна клиентела.

Дългогодишният собственик на сградата, в която навремето е живял комунистическия управник Антон Югов – Добромир Гущеров, сключи изгодна сделка и продаде имота. В който от 2 години беше настанен ресторант „Андре”.

Оказа се, че новият собственик има други планове за къщата и внезапно се наложи Токев да търси ново убежище за заведението си.

Оценителят от „МастърШеф” обаче не се предава и светкавично намери ново място за изискания си ресторант.

То ще е в сърцето на София – на хвърлей от парламента, зад бившия хотел „Радисън”. Там години наред се помещаваше друг популярен ресторант – сръбския „Банкович”.

В началото на седмицата Андре Токев извика бачкатори в един от топлите октомврийски дни и ги накачули на фасадата на заведението. Тяхната задача бе да сменят по най-бърз начин старата рекламна табела с неговата.

Промени в интериора предстоят да бъдат направени в идните седмици.

Топ готвачът през лятото бе зает с ресторанта си на морето и снимките на най-новото си предаване „Ловци на храна”, а в началото на октомври пък отскочи до Бразилия.

И едва след завръщането си от Латинска Америка бе сюрпризиран с неприятната вест, че трябва да смени локацията на ресторанта си. Той обаче бърдо сколаса да поръча красива табела за гурме заведението си в сърцето на София.

В деня, предвиден за монтажните работи, Токев пристигна в отлично настроение пред лъскавото си бистро с белия си джип.

Бригадата майстори вече беше на обекта и премахваше стария надпис.

Андре, комуто наскоро се роди внучка Ема-Мари, излезе от роувъра си и хвърли бърз поглед към работягите. А след като се увери, че демонтажът им спори, отиде до багажника на возилото си, отвори го и измъкна оттам новата табела.

„Ето, това трябва да закачите. Само внимавайте да не счупите подложката на буквите, че е доста крехка”, рече той на наемниците, подавайки им стилния надпис.

В следващия час майсторите се препотиха три пъти, докато нацелят точната позиция на болтовете.

Собственикът на ресторанта наблюдаваше внимателно всички техни движения и даваше указания, когато нещо не му харесваше.

Междувременно край заведението мина негова стара позната и двамата си побъбриха 4-5 минути.

Токев не пропусна да се оплаче от внезапно сполетелите го патила, а приятелката му го окуражи с думите: „По-добре е, че стана така. Тук ще ти върви повече!”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар