Взрив! Слави подаде ръка на Халваджиян: Ще върти „Господарите“ по новата си ТВ! (виж тук)

0

Този път Слави Трифонов наистина хвърли страшна бомба, подаде ръка на Халваджиян!

Слави Трифонов е предложил на братята Халваджиян шоуто им „Господари на ефира” да влезе в програмата на телевизията му „Седем осми”. Знаем, че към момента предаването няма къде да намери ефирна ниша.

Слави
Слави Трифонов предложи помощ на Маги Халваджиян

„Нали се съдим, бе пич?”, отговорил по телефона Маги Халваджиян. „Онова е друго, предложението ми остава в сила, помислете!”.

В началото на годината „Господарите” паднаха от ефир след почти 16 годишно излъчване. Въпреки преговорите на продуцентите с различни телевизии да излъчват предаването до споразумение не се стигна.

Сега шоуто се върти в интернет. Новата платформа, която разработи екипът, започна с мотото „Господари на уеба”, и регистрира няколко предавания в интернет, пише вестник „България Днес”.

А иначе съдебните дела между Слави Трифонов и Халваджиян се водят от 2018 одина. Дългия осъди Господарите за нарушаване на авторското право за 13 хиляди лева.

През юни тази година Магърдич заяви, че Слави лъже, че е спечелил делата срещу тях. Всъщност станало точно обратното.

С днешна дата двамата са в добри отношения. А дали „Господарите” ще отидат при Трифонов предстои да разберем. Това обаче им е подарък, пратен директно отгоре! При все, че нито една телевизия не пожела да ги излъчва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.