Джени Суши призна, че е преминала през ада от фенове на Кубрат Пулев!Джени Суши заяви, че

се е възстановила от стреса и депресията около инцидента с Кубрат Пулев. Замаян от победата след мача с Богдан Дину, Кобрата я целуна през март тази година спонтанно. Но жестът му бе определен като насилствен от репортерката, която след това дори го осъди. [caption id="attachment_434347" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев Джени Суши отново говори за Кубрат Пулев[/caption] На спортиста му се наложи да плати солидно обезщетение на репортерката, а след това и да ходи на курсове за сексуално насилие. На Суши също не й се разминало. Брюнетката признава, че е получавала и смъртни заплахи след инцидента от фенове на боксьора, заради което й се наложило дори да напусне Америка за известно време.

„Смъртните заплахи ме уплашиха. Останах позитивна, но проблемите дойдоха от хора, които ме тормозеха”, споделя Суши. „Отидох до Хонконг и Япония. Там се почувствах добре. След всичко, което се случи, трудно осъзнавах депресията, през която трябваше да премина. Вече всичко е наред след тази драматична година”, споделя репортерката, пише вестник „България днес”.

Джени Суши разкрива, че след скандала с целувката, получила жестоки заплахи в социалните мрежи. Заради това спряла профила си там. Въпреки това не крие, че инцидентът с Пулев изстрелва и кариерата й. Майсторката на японската кухня получи дори покана за собствено кулинарно шоу. „Първият епизод на Джени Суши шоу” е бил излъчен по „Року тв”. А в него репортерката учи знаменитости на готварски тайни. „Заснехме пет къси епизода”, казва Дженифър Равало, а предаването ще е всяка седмица. Репортерката продължава да интервюира и други известни спортисти, но няма намерение да отразява следващия мач на Кубрат Пулев, който ще е на 9 ноември срещу Рандъл Букъв във Фресно, Калифорния. Междувременно Кубрат Пулев е изцяло фокусиран върху мача и в световна форма. Той гледа изключително целеустремено към световната титла и е готов за победа. „Чакам победителя от двубоя между Антъни Джошуа и Анди Руис. Руис е сериозно подготвен, може би ще спечели втори път. Концентриран съм върху мача с Букър. Тайсън Фюри ми написа в интернет, че може да се бие с мен навсякъде—на улицата, дори като кечист или в ММА мач. Аз съм подготвен, за каквото пожелае той. За мен най-важна е световната титла. Когато стана световен шампион, съм готов да се бия и боря с Тайсън Фюри всеки ден”, заяви още Кубрат Пулев.