Хубавата Мила, която обвини Малък Тошко в изнасилване, се жени за италианец!

Хубавата Мила, която обвини Малък Тошко в изнасилване, се жени за италианец!
Гласувайте за статията

Хубавата Мила, която обвини Малък Тошко в изнасилване, живее в Швейцария!

Красавицата, която вгорчи живота на Малък Тошко и го тикна в затвора – Мила Гешева, е сгодена. И съвсем скоро ще се жени за италианеца Ален Саудад Бланкаерт.

Малък Тошко

Малък Тошко беше обвинен, че е изнасилил Мила

Двамата с Мила са сгодени, а в края на годината ще има и сватба.

Скандалната студентка, която обвини Тодор Славков в изнасилване преди близо 30 години. И го накара да се крие по села и паланки от правосъдието, отдавна е простила на комунистическото отроче.

„С днешна дата съм щастлива. Забравих за Тодор, забравих и всичко около случая. Няма скоро да се върна в България, а и не виждам нещо да се е променило кой знае колко много”, споделя Мила.

В момента тя живее основно в Швейцария. Има няколко магазина и се занимава с мода.

Близо 18 години се точи делото срещу Тодор Славков и унгареца Жолт Хайду за изнасилването на социалистическата старлетка, станало на 10 юли 1988 година.

Едва през 2005 г. съдът постанови, че Малък Тошко и аверът му са невинни, макар внукът на Тато да излежа 2 години в затвора.

Повечето от 26-те свидетели вече не са между живите. Загина и следователя Янко Димов, а зареждалият със свежа плът компанията на Славков – Владо Пъпката бе прегазен от кола, пише вестник „България Днес”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар