Благо Георгиев заряза Златка!(Повтаря ли се стария сценарий)

Благо Георгиев заряза Златка!(Повтаря ли се стария сценарий)
Гласувайте за статията

Благо Георгиев хукна по купони без Златка

Благо Георгиев остави прясната майка и сина си и тръгна да се забавлява, видя HotArena.

В началото на месеца изкусителната плеймейтка дари топ сваляча със син. Това е четвъртото пoдред дете за бившият футболисти първо за Златка Райкова. Хитрушата кръсти сина им на бащата-Благой, но вероятно това не е причина той да се кротне в къщи.

Благо Георгиев

Благо Георгиев заряза Златка, хукна по купони

Благо вече има четирима наследникса отн три жени. Големите му деца-сини дъще са от екс гимнастичката Христина Витанова.

По време на двете й бременности той не спря да я кичи с рога и да купонясва по нощните заведения.

След това му роди син единствмената представителка на нежния пол, татарката Есмер Омерова.

Двамата вдигнаха пищна сватба, но по стария си маниер той не се спря и не се отказа от нощните забавления и знойните мадами. В крайна сметка последва развод със световната шампионка по аржентинско танго.

Златка обаче прецака и двете бивши жени на мъжа си, кръщавайки бебето на самия него – Благо джуниър. По този начин тя също е уникална в „тълпата” от жени, които раждат от Джизъса,

тъй като досега нито едно от децата му не е носило неговото име – предишните три са кръстени на библейски герои: Йоана, Давид и Елай.

Припомняме, че веднага след раждането прясната майка заряза бебето и хукна с Благо по нощните заведения. Златка има сериозна причина да наруши златно правило на българската родилка да си стои в къщи с бебето.

А именно – слабият ангел на нейния любим. Благо-старши, известен още като Джизъса, се слави със своя нагон, а Райкова – със своята ревност.

Тя не можела да си представи как ще остави мъжа си да ходи сам където и да е. Той пък не искал да спре да кръстосва столичните кръчми само защото вкъщи има бебе за дундуркане.

Вместо да се кара с него в опит да го превърне в домошар, или да го остави да скита сам, докато самата тя се чуди вкъщи къде е и дали е сам, предпочела да купонясва с него, за да си го пази от ухажорки.

Но вероятно все пак той успял да се измъкне и се забавлявал в столична кръчма в събота, с авери

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар