Димитър Рачков се гаври с Лили Иванова!Димитър Рачков взе на подбив

естрадната прима Лили Иванова. Певецът си устройва як бъзик с нея. Комикът не спря да се шегува няколко часа на гърба на примата на родната естрада, при това не другаде, а в собственото си шоу. [caption id="attachment_434399" align="alignright" width="300"]Рачков Димитър Рачков яко погна Лили Иванова[/caption] Пред препълнената зала 1 на НДК, бургазлията не спря да ръси бисери за певицата. Майтапите на Рачков бяха оригинални и маркови. Като дори Вежди Рашидов, който бе на първия ред, се скъса от смях. „Вие сте дошли тук заради Лили Иванова. Ама нея я няма. Динозаврите отдавна изчезнаха”, започна с шегите по адрес на Лили Рачков. Комикът реши да включи и публиката в майтапите. И я попита дали според него имат родствена връзка с певицата.

„Дали съм й внук? Не, тя е на няколко хилядолетия! Няма как да сме една кръв. Лили е роднина на Тутанкамон”, заяви Рачков, който не спря да се смее на собствената си шега почти минута.

Водещият на „Маскираният певец” редовно се бъзика с примата. Причината за това не е ясна, но се говори, че са във война, тъй като Лили никак не харесвала да се майтапят с нея. И дори му говорила за това, но Рачков не спира да го прави, пише вестник "България днес". Преди по-малко от месец, в Стара Загора, господарят на ефира отново се заяде с легендарната прима по време на спектакъл. Тогава той бе поканил и близкия си приятел Милко Калайджиев като гост на сцената. Мустакът на републиката се появи на сцената ... руса перука, черна рокля и на високи токчета, издокаран досущ като Лили Иванова. Доскоро Слави Трифонов се закачаше с певицата най-много, но сега Рачков уверено върви по негови път. „Не му прави чест да изкарва пари на неин гръб. Лили е с класи пред него”, възмущаваха се зрители на шоуто. Освен да подиграва Лили, Рачков сподели и любопитна история пред публиката. Веднъж след участие в провинцията, решил да отиде на дискотека. Собственика на нощния клуб толкова се зарадвал като го видял, че го настанил във ВИП сепаре, лично го поздравил. И дори помолил да съобщят на гостите, че той също е гост в клуба. „Не бях в настроение, но човекът бе толкова ентусиазиран, затова му позволих. Тъкмо се настаних и чувам диджея да казва: „Тази вечер при нас е един много голям и много обичан от цяла България актьор. Моля вашите аплодисменти за... Краси Радков”. Направо станах и си тръгнах. Чувствах се ужасно. Шефът на заведението ме попита дали нещо не е наред. Казах му, че ми се спи и трябва да тръгвам”, споделя за забавната случка Рачков.