Ето защо новият на Златка Димитрова най-после се реши да се покаже с нея! (виж тук)

Ето защо новият на Златка Димитрова най-после се реши да се покаже с нея! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ето защо новият на Златка Димитрова се осмели да се показва открито с нея!

Мъжът до Златка Димитрова най-накрая се осмели да застане до плеймейтката, въпреки че двамата са заедно от месеци. Причината – Кирил се провали в политиката.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Кирил Танев най-после разкриха връзката си

И вече няма защо да крие новото си гадже, след като публикации оповестиха, че той има дете от предишна връзка. Златка пък през ден се пуска по гащи и не точно жената до отговорен общинар.

Фитнес инструкторът Кирил Танев бе кандидат за общински съветник от листата на ДБГ в Бургас на 12-о място. Той събра 117 преференциални гласа, но това не му стигна да се класира в Общинския съвет.

След като се раздели с бащата на детето си – Миро, бившата плеймейтка откри любовта в чужди прегръдки. Черната Златка дълго време криеше новата си тръпка, но веднага след изборите на мистерията бе сложен край.

Мачото публикува снимка в профила си в Инстаграм с нея, а под кадъра написа: „Приятел е този, който разбира миналото ти, вярва в бъдещето ти и те приема такъв, какъвто си.“

Димитрова му отвърна: „Вече сме повече от приятели“. Почитателите на Злати са щастливи от новината и заляха социалната мрежа с коментари:

„Много сте готини и двамата.“ „Много сте готини, обичайте се и бъдете щастливи.“ „Страхотни, дерзайте…“.

Кирил и Златка Димитрова са заедно от юни месец и вече не крият отношенията си. Фитнес инструкторът е приел сина на плеймейтката от предишната й връзка – малкия Миро.

Двамата имат много общи интереси и прекарват доста време заедно, издават ги съгражданите им, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар