Жана Бергендорф бременна, фенове шашнати от корема й! (още подробности)

Жана Бергендорф бременна, фенове шашнати от корема й! (още подробности)
3 (60%) 1 vote

Жана Бергендорф е бременна и крие щастливата новина?!

Жана Бергендорф е бременна! Щастливата новина съобщиха пред вестник  „България Днес” бдителни зрители, дошли в Мездра да чуят гласовитата певица на предизборен концерт.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф обаче отрече новината разгневена

Според присъствали на събитието, певицата е излязла на сцената с видимо наедряло коремче. „Може би е в началото или средата на бременността и не си личи чак толкова, щом поема ангажименти и да пее”.

Хубавата новина бе потвърдена от три независими източника пред „България Днес”, пожелали да останат анонимни, тъй като искат новината да излезе от самата майка.

Според изданието Жана има нов мъж в живота си и той е бижутер на име Емануил от Велико Търново. Двамата не се крият, но и не държат да са в светлините на прожекторите.

А ето какво написа и певицата в официалния си профил във Фейсбук по повод бременността си:

„Това е абсолютна лъжа! Първо мъжът до мен не е Емануил и второ – не съм бременна. Докога ще се изписват тези лъжи по мой адрес? Срам и позор за „България Днес”, избухна Жана Бергендорф.

Припомняме, че певицата има един син от отдавна приключилия й брак, а по-късно мина през ада заради голямата си любов към танцьора Лео. Двамата се биха, бяха арестувани и се съдиха, но явно драмата вече се е поуталожила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар