Изтрещя: Луна иска бебе от младока Горан! (още подробности)

Изтрещя: Луна иска бебе от младока Горан! (още подробности)
Гласувайте за статията

Луна пак изтрещя, този път се прави на бременна от младока Горан!

Фолк изпълнителката Луна май чака наследник от мъжа си – младокът Горан. Блондинката сама подхрани тези слухове с няколко поста в социалната мрежа „Годен ли е този ”мъж” за баща на моя наследник?“, написа фолк динозавърката.

Луна

Луна иска младият Горан да бъде баща на бъдещия й наследник. Пиар ли си прави или…?!

Запознати твърдят, че заради Луна, младежът е оставил жена и две деца. Самата изпълнителка обаче подчерта, че половинката й никога не е имал официален брак.

„Поздрави от слънчева и красива Австралия! Отдадени сме един на друг и сме влюбени повече от всякога! Храним лебедите,да може семето да узрее и да направим нещо по въпроса с наследника“ и „Скоро ще го съобщя..“, написа Луна.

И загатна, че може да е заченала, предава сайтът hotnews.bg. Според официалната биография на изпълнителката на „Бягайте крачета“ е на 48 години. А според приближените й е прехвърлила 50 лазарника.

Ако е заченала, то със сигурност е инвитро. Колежки на фолкаджийката смятат, че е абсурдно в утробата си да носи бебе, а по-скоро си прави реклама.

Знаем обаче, че изпълнителката не се спира пред нищо, само и само името й да се върти в медиите и да не бъде забравена от хората. Затова и предполагаме, че казаното от нея е просто шега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар