Кошмар за Юлиан Вергов: Стана жертва на измама в разгара на изборите!

Кошмар за Юлиан Вергов: Стана жертва на измама в разгара на изборите!
Гласувайте за статията

Измамник се възползва от популярността на Юлиан Вергов, за да пропагандира на политическа тематика от негово име. Очаква се да бъде спрян от органите на реда.

Юлиан Вергов пропищя от фалшив профил в социалните мрежи. Актьорът стана жертва на измамник, който от негово име агитирал фенове да гласуват за определени кандидати в деня за размисъл.

Юлиан Вергов

Юлиан Вергов стана жертва на измама

Актьорът сподели кадър на фалшивия профил в социалните мрежи и помоли той да бъде докладван.

„Това е лъжец с мой профил. Лошото е, че е политическа агитация в разрез със закона”, споделя още Вергов. Той подаде сигнала, за да не бъде глобен за нарушение на закона, което фактически не е извършвал.

А междувременно се надява и да го закрие.

Мошеникът е направил страницата още през 2015 година и за 4 години е успял да събере над 12 000 последователи. Оказва се, че голяма част от колегите и близките на актьора са се вързали на измамата и са последвали ментето.

А най-странното е, че колегите му от „Откраднат живот” също са решили, че това е истински профил на Вергов и дори са го посочили в своя официален профил в социалните мрежи.

По всяка вероятност именно на това се дължи и популярността му, пише „България днес”.

„О, фантастично”, реагира актьорът, когато научава за това. Колежката му Силвия Петкова пък заяви, че се надява по-бързо да бъде отстранен фалшивият профил.

Почитателите на актьора пък докладват за нарушението от дни, но досега Марк Зукърбърг още не го е свалил.

На името на Вергов са регистрирани още поне 4—5 профила, които не са поддържани от него. Остава неясно, как те продължават да съществуват години наред, без да привлекат вниманието на отдела за киберсигурност.

А междувременно все повече звезди се оплакват, че са станали жертва на хакери в социалните мрежи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар