Възможно ли е това? Не е за вярване какво прави Гери-Никол!

Възможно ли е това? Не е за вярване какво прави Гери-Никол!
Гласувайте за статията

Гери-Никол си навлече гнева на всички свои почитатели. Тя е R&B певица, но в името на славата е готова да се съюзи с чалгата. Е, няма да е първата, която го прави, нито пък последната със сигурност.

Гери Никол яко крачи към чалгата. Яката дупара стяга дует с фолк-певицата Ариа, с което ще официализира влизането си в кръшния жанр.

Гери-Никол и Ариа

Гери-Никол в дует с Ариа

„Ексклузивна комбинация”, написа Ариа и сподели снимка с Гери Никол, като даде ясна заявка, че двете подготвят дует, с който да разбият стереотипите и предпочитанията на феновете си.

Очаква се парчето да се появи през ноември и да доведе към нещо по-голямо. Упорит слух праща Гери Никол на сцената на концерта на Пайнер, който ще се състои на 3 декември в Пловдив. Мястото на Ариа е гарантирано, защото е новобранка в чалгата, а тази година такива имена ще бъдат налагани. С;лед отказа на Преслава и Емилия и отсъствието на Фики, се търсят всякакви варианти да има емблематични имена на сцената. И затова появата на Гери Никол в дует с Ариа не звучи толкова нелогично, пише „България Днес“.

Песента „Шефе, шефе” на Гери Никол, която излезе по-рано тази година, стана причина рапърката да бъде обвинена в чалга влечение и влезе във война с Тото от „Скандау”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар