След като най-после стана майка, 45-годишната съпруга на Краси Радков си сложи нови цици!

След като най-после стана майка, 45-годишната съпруга на Краси Радков си сложи нови цици!
1 (20%) 1 vote

Комикът Краси Радков направи щедър подарък на жена си – нов силиконов бюст.

45-годишната Станислава показа напращяло деколте от сцената на изискан бал, където наскоро бе водеща. За събитието дипломираната актриса бе подбрала шармантна червена рокля, която разкриваше достта от плътта й. Погледите на присъстващите обаче бяха приковани единствено в изкуствения й бюст. До интервенцията Станислава прибягна след раждането.

Краси Радков и Станислава Ганчева

Краси Радков вече се радва на нов бюст на жена си

Тя винаги се е славела с анорексичната си фигура и се подлага на спартански диети, за да има тяло като ученичка. Покрай бременността и появата на сина й Теодор обаче самочувствието й се сринало и решила да се довери на пластичен хирург.

Съпругата на Радков минала през тежка следродилна депресия. Въпреки, че качила само 8 кг по време на бременността си, още в първата седмица след изписването й с бебчето, не спирала да плаче пред огледалото.

Само 40 дни след появата на малкия Теодор, актрисата се върна обратно към работните си ангажименти и се качи на сцената като водеща. И до ден днешен двамата с комика разчитали на помощта на детегледачка, която ги отменяла в родителските задължения по всяко време на денонощието.

Всички техни близки се учудили на смелостта им да пуснат чужд човек в дома си, тъй като били запознати с тежката битка, през която минаха двамата, за да имат дете. Станислава зачена след 16 години напразни опити, благодарение на съвременната медицина, пише Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар