Щастието за Наум Шопов няма край: Не стига, че ще става баща, ами жена му е по-сочна от всякога! (СНИМКА на Теа)

Щастието за Наум Шопов няма край: Не стига, че ще става баща, ами жена му е по-сочна от всякога! (СНИМКА на Теа)
Гласувайте за статията

Младият актьор и лекар Наум Шопов сякаш има всичко на света. Очаква бебе съвсем скоро, а на всичкото отгоре жената до него изглежда  невероятно секси въпреки бременността си!

Годеницата на Наум Шопов – Теа Минкова, която вече е в много напреднала бременност, шашна социалните мрежи с огромната си пазва. Красавицата предизвика вълна от коментари с актуалните си фотоси.

Наум Шопов - Теа

Жената на Наум Шопов определено хваща окото на всеки мъж

Вече сравняват силиконовата гръд на Теа Минкова дори с тази, с която непрекъснато се хвали и Джулиана Гани, която също очаква скоро първото си дете. Размерите на гръдните обиколки и при двете чупи рекорди!

Както знаем, Теа Минкова е бременна в края на седмия месец, което е причина женските й прелести да набъбнат по този начин, при все че и преди да забременее, брюнетката пъчеше огромен тунингован бюст по плажовете.

Припомняме, че брюнетката, която няма търпение да стане майка, си сложи силикон миналото лято и гледаше да не прекалява с кубиците, за да изглежда максимално естествена.

След като зачена обаче, положението се промени и в момента бюстът й е досущ като на плеймейтка. Няма съмнение, че от това най-големият печеливш е мъжът, който си ляга с нея, а именно Наум Шопов – младши.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар