Невероятни разкрития за Сами Хоссни от „Фермата“!

Невероятни разкрития за Сами Хоссни от „Фермата“!
Гласувайте за статията

Във „Фермата“ става все по-интересно – не само заради поведението, стратегиите и реакциите на участниците, но и заради личните факти от живота им, които изскачат един по един с приближаването до финала.

Топ ясновидка от Египет се оказа баба на участник в риалитито „Фермата: Нов свят“. Треньорът на звездите и бивш национал по плуване Сами Хоссни, който е наполовина българин, наполовина египтянин, разкри, че е потомък на много специална жена, която е виждала в бъдещето.

Сами Хоссни

Сами Хоссни има любопитен живот дотук

Тя е предрекла дори неговото собствено оцеляване при раждането му.

В края на своята седмица като ратаи в шоуто Сами и маникюристката Силвия споделят не само сламата в обора при козите, но и доста лични истории. Блондинката от Несебър разкодира татуировките му и пожела да научи повече за името му.

„Сами значи „меч“. Абсолютно египетско име е, баба ми Фатма ми го е дала. Когато съм се раждал, съм се усукал около пъпната връв в корема на майка ми и тоновете ми взели да изчезват.

Баба ми, която е ясновидка и има много специални сили, е казала: „Не плачете, детето ще се роди живо и здраво, ще бъде много красиво и ще се казва Сами!“, разказа бившият плувец.

Хоссни никога не е виждал баща си. Разделя се с него, когато е 2-годишен. Татко му стартира бизнес в САЩ, с който подпомага семейството.

„Когато се случи атентатът с кулите близнаци на 11 септември, всички хора с арабски имена от мюсюлмански произход бяха заклеймени. Той загуби бизнеса си. Съжалявам, че не съм го виждал, защото той почина“, призна момчето с холивудска усмивка.

Сами Хоссни влезе във „Фермата“ с визитка на Аполон, построил бизнес със съвети за здравословно хранене и личностно развитие. Екзотичният хубавец е готов при победа да инвестира наградата от 100 000 лева в основаване на българска федерация по сърф.

За седем седмици в шоуто Хоссни показа качества на здрав работяга, който винаги е готов да помогне и да създаде настроение.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар