Всички мислят, че Андреа рони сълзи по Кобрата, а тя го смени с… Крум!

Всички мислят, че Андреа рони сълзи по Кобрата, а тя го смени с… Крум!
Гласувайте за статията

Андреа се оказа по-хладнокръвна от очакваното. Певицата, която има огромен силиконов бюст, напусна „Пайнер“, напусна Кубрат Пулев, но продължава да се развива като певица и личност!

Андреа е пълна с изненади, дори и когато всички си мислят, че е в тежка депресия заради любовно разочарование, тя показва, че всичко е вече зад гърба й.

Андреа и Крум

Андреа и Крум пак правят чудеса заедно

Потвърждение за това е и фактът, че отново се събра с Крум. Двамата направиха хитово парче, носещо заглавието „Мен ми стига“, което много скоро ще зарадва нетърпеливите им фенове.

Всъщност за колаборацията двамата анонсираха още през лятото, но ето, че дойде момента за голямата премиера, за която все още не е обявена конкретна дата. Това ще бъде второто съвместно парче на Андреа и Крум след успеха на „Твойта кожа“.

В скорошно тв участие пък, Крум върна малко лентата назад и си спомни първите си стъпки в музикалното поприще:

„Явих се на кастинг за нови изпълнители, с мои кавър версии на песни на Любо от група „Те“ и на Васил Найденов. Така започна всичко. После по естествен път преминах в попфолка, но аз никога не деля музиката на стилове“.

А Андреа наскоро заяви, че е готова с цели 10 нови парчета, но чака удобен момент за промотирането им, като междувременно прави участия в Румъния, а наред с музикалните си изяви, има желание да се занимава и с рисуване.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар