Красимира Цочева от „Фермата“ сяда на два стола: Хвали съпруга си, докато флиртува с друг!

Красимира Цочева от „Фермата“ сяда на два стола: Хвали съпруга си, докато флиртува с друг!
3 (60%) 1 vote

Красимира Цочева, която е считана за една от най-красивите участнички във „Фермата: Нов свят“, е майсторка на флиртовете и това, че е омъжена, не й пречи!

Как майсторски се играе двойна любовна игра показа една от най-красивите участнички във „Фермата“. Красимира Цочева засипа с щедри комплименти съпруга си, докато едновременно с това безсрамно флиртуваше с тръпката си в риалити шоуто Митко Калайджиев.

Красимра Цочева

Красимира Цочева с мъж-мечта, но флиртува с друг

Домакинята, която е издържана изцяло от мъжа си, разказа как се е запознала с него на купон на Боровец. Първата крачка направила тя. Оженили се, любовта им тръгнала по мед и масло, а преди четири години двамата станали родители на момченце.

„Влюбен е още в мен, обгрижва ме, щади ме. Не познавам по-добър човек от него, много е честен, работлив, оправен“, улиса се в суперлативи по адрес на половинката си Красимира пред Митко Калайджиев, към когото също изпитва специални чувства.

Според съотборниците на красавицата, тя не просто си пада по Митко, но и директно го е сваляла по време на последния дуел, когато камерите не са ги следвали.

Красимира призна пред новата си любов, че не заслужава мъжа си и се поколеба дали би се справила сама финансово, ако щедрият й съпруг я напусне.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар