Шок: Той отпадна от „Фермата“, но се завърна!

Шок: Той отпадна от „Фермата“, но се завърна!
Гласувайте за статията

Три седмици, след като напусна „Фермата“ журналистът- патриот Ивайло Шопски се появи изненадващо в шоуто, съобщава „Монитор“.

Облечен като хайдутин, с чифте пищови на пояса и пушка под мишница, той влезе по тъмно в стопанството заедно с камерния си оркестър.

Ивайло Шопски от Фермата

Ивайло Шопски се завърна във „Фермата“

Участниците наскачаха около лагерния огън на двора и посрещнаха с аплодисменти бившия тартор на „Фермата“ и годеницата му – победителката в „Пирин Фолк Сандански“ Светла Дукатева.

Подкрепен от акордеон, тъпан и гайдар, собственикът на пътуващо читалище сподели, че е тук, за да илюстрира всяка една от фолклорните области в България с песен.

Жена му извика сълзи в очите на всички с изпълнение на „Излел е Дельо Хайдутин“ като химн на Родопите. Няколко сърцати изпълнения по-късно народната певица стигна до Шопския край и раздели фермерите на мъже и жени.

Тази песен говори много за семейните отношения. Мъжете са по-стистнати и не дават, жените винаги искат. За това мъжете ще пеят „Нема“, а жените „Има“, даде наставления тя.

Двугласието на фермерите бе оценено с отличен от Дукатева, която ги поощри да си направят хор в шоуто. Шопски и оркестърът му сложиха край на неочакваната си визита в шоуто с едно кръшно хоро.

Припомняме, че Ивайло Шопски отпадна от състезанието за 100 000 лева в дуел с най-големия си дразнител, софтуерният милионер Митко Караиванов.

По време на престоя си в риалитито той показа добри умения на организатор и строител, но авторитарният му характер и глад за скандали бързо го превърнаха в персона нон-грата за участниците, пише Blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар