Предлагат ли се в комплект Моника Валериева и Андреа в чужбина?

Предлагат ли се в комплект Моника Валериева и Андреа в чужбина?
Гласувайте за статията

Моника Валериева и певицата Андреа напоследък не само, че са неразделни, а и заедно пътуват в чужбина. Последната им дестинация например е Дубай където двете са от няколко дни, което поражда и някои непристойни слухове относно заниманията им.

Представящата се за моделка Моника Валериева е имала кратка афера с Кубрат Пулев, докато той все още беше годеник на най-добрата й приятелка Андреа, научи „Уикенд” от техни познати.

Андреа и Моника Валериева

Моника Валериева и Андреа минаха през много премеждия помежду си, но сега пак са близки

Именно Кобрата е причината за скандала между двете дами преди няколко години. Манекенката имала дързък флирт с боксьора под носа на чалга дебеланката, а в същото време й правела мили очички като най-близка дружка. Двете бяха неразделни в продължение на 9 години, въпреки това Моника смело флиртувала с Пулев и според някои може и да е постигнала целта си.

След като разбрала за симпатията, Андреа простила на Кубрат, но не и на Моника. Двете развалиха дружбата си, а случайно или не, след края на връзката на боксьора и фолк певицата, дамите отново станаха неразделни.

Според скандален слух Моника и Андреа пътуват заедно в чужбина, защото Валериева и е уреждала платени ангажименти. Навремето същото Моника правеше с дружката си Велина Узунова. Мястото на Узунова сега е заето от Андреа.

През последните години певицата има изключително редки участия по кръчми и дискотеки, от което следва, че приходите и са символични. Близки до Андреа дори твърдят, че тя е в практически фалит.

Затова воаяжите с Моника в чужбина на практика може би се оказват единствения й по-сериозен източник на доходи, коментират в светските среди.

Източник: в. „Уикенд“

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар