Наум Шопов готов за първото си бебе, Теа спортува по време на бременността! (Подробности)

Наум Шопов готов за първото си бебе, Теа спортува по време на бременността! (Подробности)
Гласувайте за статията

Наум Шопов – младши и годеницата му Теа Минкова усилено се подготвят за появата на бебето си. Дългокосата брюнетка е бременна в осмия месец и съвсем скоро ще даде живот на дъщеря. Бъдещите родители вече направили основен ремонт на жилището си, за да го приспособят към появата на новия член в семейството. Започнали и с пазаруването, като набавили всичко необходимо за наследницата си.

Звездата от сериала „Откраднат живот” сподели с почитателите си, че големият ден наближава, затова с Теа решили, че нямат време за губене. Те купили за щерка си детско легло, бебешка количка, столче за кола, шишета, биерони, подложки за повиване и какво ли още не. Шопов и любимата му не вярвали в суеверието, че не бива да се пазарува за бебето преди раждането. Ремонтът на жилището си пък започнали преди два месеца, за да имат възможност да го завършат навреме.

Наум Шопов и Теа Минкова

Наум Шопов – младши и Теа Минкова са по-щастливи от всякога

Минкова казва, че в осмия месец е качила само осем килограма, защото не спира да се движи и да се храни здравословно, наставлявана от своя любим мъж, който открай време е запален по бодибилдинга. Неразположения имала само в началото на бременността, но те бързо отминали.

Щом разбрала, че е заченала, Теа изпитала какви ли не притеснения. Не се успокоила, докато не минали първите три рискови месеца, през които честотата на спонтанните аборти е завишена. За късмет, тя не страдала от типичните за този период гадене и повръщане, но пък се чувствала отпаднала и прекарвала голяма част от времето си в сън, пише „Уикенд“

Сега енергията й се възвърнала и дори си позволявала да спортува, но по-умерено и без големи тежести. „Упражненията, които правя, са леки и са подходящи за бременни жени. По никакъв начин не вредят на плода. Дори не мога да ги нарека тренировка, а по-скоро раздвижване”, обяснява половинката на екранния д-р Борис Тасев.

Бъдещите родители се сгодиха миналата есен, но още не бързат със сватбата, а изчакват най-подходящия момент. Неотдавна актьорът от „Откраднат живот” се ожали, че роднини и приятели го натискали час по-скоро да определи дата за венчавката, а това създавало стресова ситуация за него. „Напрежението определено ми идва в повече!”, оплаква се Шопов-младши.

Наум и Теа започнали опитите за дете, когато най-сетне се почувствали финансово стабилни. Те се познават още от ученици, но връзка им започнала, след като завършили гимназия. Тя продължава вече 7 години и скоро любовта им ще даде своите плодове в лицето на първородната им дъщеря.

„7 години заедно, а едва сега откриваме наистина важните неща в живота. Нямам търпение да ги открия всичките с теб”, изказа се Наум по адрес на своята годеница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар