Голямата изповед на Луна!

Голямата изповед на Луна!
5 (100%) 1 vote

Луна e толкова колоритна, че дори всяка седмица да предлагаме на читателите си интервю с нея, няма да им писне. И все пак гледаме да не прекаляваме – търсим я за изповед само при значими поводи. Такива тази есен има: новия мъж, който е допуснала до себе си, пореден хит в репертоара й, пише в новия си брой „Уикенд“.

С фолк легендата, на която никой не знае истинската възраст, си поговорихме надълго и широко за младото й гадже – ММА боеца Горан, но обсъдихме и много други неща. Славната певица ни информира какви имоти има по света, а ни съобщи и подробности за финансовото си благополучие.

– Луна, върху какво сте фокусирана тази есен?
– Ангажиментите ми в момента са свързани с новата ми песен „Всички на крака”, която предизвика голям фурор. Клипът и посланията в него са отлично разбрани от хората. Песента гърми в цяла България по дискотеките. Радват й се, което е най-хубавото. Създадох я заради общото веселие и съм доволна от резултата. Дадох възможност на хора от различни етноси да се изявят в проекта. Всичко е визирано към любовта, към стремежа към единствения Бог. Към любовта, която обединява, а не разделя. Много съм изненадана, че моите почитатели отново ме сравняват с русата жена президент от тройното пророчество, която обединява. Радва ме това, ласкае ме и ми дава стимул да продължавам да работя.

– С новата си песен „Всички на крака” обявихте публично любовта си с младия Горан, който е и участник в клипа. Колко време ви беше необходимо да разберете, че той е човекът за вас?
– При мен няма ограничения, привързаност, примеси. Казвала съм и преди, че принадлежа на единствения Бог, който се произнася за делата в живота ми. Да, Горан е до Луна. Допуснала съм го и той върви до мен като истински шампион и боец. Хората се радват, припознаха мъжкото и женското в нас, Адам и Ева, ако щете… Очевидно докоснахме сърцата с визуалната си прилика, с това, че физическите ни тела са като брат и сестра. Всъщност, нас ни събра силният дух, който имаме и двамата. Притежавам сила и устои, които възпитах в себе си през годините… Не се прекършвам пред първата буря, просто отстоявам себе си и светя в тъмното. Горан пък има духа на спортист, на шампион. Той иска да се докаже на ринга и това много ме вдъхнови да му помагам. В момента дори му уреждам в Лас Вегас да се състезава. Аз живея между 3 континента – Америка, Австралия и България. Имам имоти и на трите места. Горан ще участва и в следващите ми проекти. Записвам два албума едновременно. Паралелно пиша и книгата за живота си. Имам време и сили за всичко, нещата ми се случват с лекота. Направихме дори леко еротична фотосесия за почитателите ми.

Луна

Луна разкри душата си

– От къде е Горан? Кога и как се запознахте?
– Горан е от Русе. Аз пък съм родена в Шумен. Запознахме се на една сватба на приятел, месеци преди да обявя публично нашата връзка.

– Никога преди не сте обявявала друга своя връзка…
– Пишат се легенди за мен – някои верни, други не. Всички мъже, които досега съм допускала до себе си, са ми дали много. Споделяли са ми, че не са откривали в другите жени това, което са намерили в мен. И до днес те са свободни, нито един от тях не се е обвързал. Като че ли стоят и ме чакат. Но аз това съм го изпяла още през 1998-а – че не съм жена само за един. Не живея с предразсъдъци и не ангажирам мъжете до себе си с живота ми. Може би това е причината те непрекъснато да са около мен. С всички тях съм в прекрасни отношения. Бившият ми е близък приятел и до днес, познава се дори с Горан. В момента е в Австралия и ме подкрепа изцяло. Всичко негово е мое и моето е негово. Пак казвам, нямам никакви предразсъдъци. Искам хората да са добре и сбъдвам желания. Горан желаеше да стане известени и аз го направих такъв буквално за 10 минути. Благодарен ми е и по всякакъв начин ми го показва. Поканих го да участва в клипа „Всички на крака” и открих в него един артистизъм. Много добре се справи и то без репетиции. По принцип той е ММА боец с големи успехи дотук.

– Говори се, че заради вас е изоставил жена и две деца…
– Това е несериозно. Горан няма официален брак. Той сам потърси отношения с мен – все пак е пълнолетен мъж, добре си дава сметка за последствията. Аз пък съм свободна и независима жена. Винаги съм казвала, че институцията брак е остаряла. Живеем в забързано време, а най-важното е любовта. Много рядко съм си позволявала да говоря за личния си живот. Имам сестра и две големи племеннички, които съм отгледала. И те вече имат деца. Радвам се на техните избори.

– Които са различни от вашия…
– За мен раждането е нещо, което радва и осмисля живота, но не е най-важното. Самата аз съм се пазила години наред от това. Принадлежа на хората и единствения Бог и той се произнася за делата в живота ми.

– Казала ли сте на Горан да не се надява на брак и деца от вас?
– Това, което ми е казал Горан, е, че няма официален брак и му е рано за семейство и деца. Да бъде известен и свободен, за да се докаже пред мен, е най-важното за него. Вярвам му и повече не питам. А и наистина не ме касае. Прекалено съм ангажирана, за да навлизам в битовизми. Всеки сам прави изборите в живота си и носи своята отговорност за тях. Аз съм абсолютно свободна във всичко и мога да си позволя да избирам – с кого, кога, къде и колко време… А и ако трябва да съм докрай откровена, нямам намерение да го задържам, ползвам го заради секса.

– Той няма ли да се обиди заради тези ви думи?
– Зашо да се обижда? Това би следвало да е комплимент за всеки истински мъж. Добър е в леглото, наисгина.

– Притеснява ли ви разлика в годините?
– Разлика в годините няма! Горан е на 30, но това е свързано само с протокола. Аз на колко съм, никой не може да каже. Сама се определям като свръхчовек без възраст. От 25 години съм на сцена, а съм започнала на 6. Физическата ми възраст просто не ме касае, извън нея съм. Смешно е мен да ме състаряват, а него да го подмладяват. Заставайки един до друг той изглежда по-възрастен от мен. Често се шегуваме с Горан, че той е на 30, а аз – на 19. Следващият ми партньор ще е още по-млад!

– Родителите на Горан одобряват ли връзката ви?
– Любимата певица съм им аз! Всеки ден ми звънят да ми искат нещо. На толкова много хора помагам, ще помогна и на тях. Пеят ми по телефона: „Всички сме на крака пред теб Луна, дай ни това онова, да имаме и ние…”

– Явно вие сте водеща в отношенията ви с Горан?
– Той няма моята обхватност. Горан винаги ме пита как е възможно да правя толкова много неща. Имам си режим, който е изграден от години. Темпото, което държа, е сериозно, като на олимпиец, но аз така съм свикнала.

– Злите езици твърдят, че той е с вас заради финансов интерес – защото сте успяла да си върнете парите от фалираната банка КТБ…
– Истината е, че през последните 3 години успях да си взема до последната стотинка парите от КТБ. Много се спекулира със сумата, но никой не я е познал с точност. Мога само да кажа, че са няколко милиона. Радвам се да споделям финансовото си благополучие с хората, които го заслужават. Раздавам се непрекъснато и това ме прави радостна и доволна. Осмисля живота ми. Аз съм човек, който създава, а не притежава. За мен няма никакво значение, че съм водеща във връзката и съм значително по-добре материално. Сполуката ми е за нас двамата. След като Горан се доказва и оправдава средствата, които влагам в него, ще продължавам да инвестирам в него. Непрекъснато сме заедно, пътуваме доста.

– Вярно ли е, че планирате да живеете в Истанбул?
– Не. Имам имоти и в Турция, които отдавам под наем. Песента „Всички на крака” се върти и в южната ни съседка. От 2000 г. ходя редовно там и познавам голяма част от техните звезди. Личен приятел съм с Таркан и дори си коментираме да направим нещо заедно. В Америка и Австралия също познавам изключително популярни хора, но никога не съм си позволявала да споделям. Имотите си там също отдавам под наем.

– Ревнувате ли се с Горан?
– Той ме ревнува, аз него – не. Не го мога това. Горан не може да ме промени, но аз него – да, всеки ден към по-добро. Той чете вече Учителя Петър Дънов и се вдъхновява в правилната посока. Изчиства всичко в себе си и върви смело напред. Ние сме в истинския поток на чистата любов, без каквито ида било предразсъдъци. Тотално всеотдайни сме един към друг. За нас най-важен е резултатът. Докато има резултат в правилност и истинност, ще вървим заедно напред. В момента, когато той започне да намалява силата си, ще бъде подменен, защото аз имам нужда от истински мъже. Истински борци, шампиони! До мен не може да застане слаб мъж.

– Звучите като същинска амазонка!
– Такава съм. Щом Горан се огъне, ще го сменя веднага! Имам огромен избор от мъжко присъствие, но съм жена с принципи, последователност и тотална индивидуалност. В крайна сметка до мен е много лесно да се живее, защото давам условия за прекрасен живот – без лишения. Изисквам обаче мъжество, което, оказва се, напоследък е дефицитно.

– Един простичък въпрос… Щастлива ли сте в личен план?
– Винаги ме е вървяло, както в момента. Просто чак сега дадох публичност на личният си живот, защото това се харесва на хората. Години наред не съм коментирала нито една своя връзка, исках да присъствам в публичното пространство единствено с творчеството си.

– Винаги ли вие сте слагала край във връзките си?
– Човек на изкуството не може да бъде ограничен, към мен не може да бъде прикачен само един мъж. Разумна съм и досега съм допускала в живота си само хора със същото качество. Нямам крайност в отношенията си с онези, които са били и са в живота ми. Разбираме се много цивилизовано. До себе си никога не съм държала слабаци. Горан знае, че думата ми е закон. Трепери от време на време, но проблемът си е негов. Отново ще кажа, че при първата буря, при която се огъне, просто ще го подменя с друг. Седят и чакат на опашката много.

– Имате ли корекции по себе си?
– Нямам никакви корекции, силикони и т.н. Това е абсолютна загуба на средства и време. Имам си режим на живот, който поддържам от години. Почти не се храня, от години месо не ям. Хапвам съвсем малко по два пъти на ден, колкото да се каже, че съм сложила в устата си нещо. Жени, които се тъпчат с храна, как искат да изглеждат добре? Не пия алкохол, най-много глътка-две вино по повод. Тежа точно 50 килограма и съм висока 175 см. Цифрата на кантара не се е променяла никога, откакто съм на сцената. Никога не съм раждала, през свободното си време спя много – поне 10 часа на денонощие. Духовните ми практики са изключително важни за мен. Медитирам всеки ден поне по един час. Изчиствам се непрекъснато и не позволявам ДНК-то ми да бъде нарушено.

– Бихте ли се впуснала в политиката?
– Никога не съм се виждала в това. Всичко започна на шега през 2015 г. Трябва да се знае, че съм завършила ВИТИЗ и всъщност съм артист. В името на това да забавлявам хората минавам през различни образи. Наричат ме мистерия, феномен, НЛО… Чудесно, значи съм това! Титлата президент, аз вече я притежавам. Хората се обръщат към мен с нея. Смешно ще е да се понижа на общинско ниво, да влизам в предизборни съревнования… Канят ме от всички партии, но няма да позволя цялата ми популярност и всенарода любов да бъде използвана злонамерено. Единствено и само за общото благо, обединение и добруване бих могла да направя тази саможертва. Всичко е в Божиите ръце. Може и някой ден Луна – президент да стане държавен глава. Не съм поискала, не съм го сторила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар