Башар Рахал на 45 с любовницата

Башар Рахал на 45 с любовницата
Гласувайте за статията

Башар Рахал отбеляза рождения си ден на 20 откомври. Актьорът чукна 45 години в Лондон, където се забавлява в компанията на приятели и колеги. Той пътува до английската столица за премиерата на филма „Завръщане”, но се възползва от престоя си там и събра най-близките си хора за личния си празник. Неотлъчно до него бе и любовницата му Райна Караянева, с която в последно време е неразделен.

Башар не само участва във филма „Завръщане”, той е един от продуцентите на лентата. Гаджето му също изгря с дебютна роля в киното благодарение на него. Публична тайна е, че именно Рахал помогнал на красавицата да сбъдне голямата си мечта и да се изяви като актриса. До този момент блондинката работеше като модел, снимаше се и в телевизионни реклами, но амбицията й да бъде под светлините на прожекторите не се изчерпваше с това. Близки до суетната Караянева твърдят, че тя жадувала за по-голяма слава и използвала връзката си с Башар, за да популяризира името си.

Башар Рахал и Райна Караянева

Башар Рахал е неотлъчно до Райна Караянева

Говори се, че отношенията на Райна и актьора стават все по-сериозни, макар че той официално е женен за чаровната Калина Рахал, която от години живее в САЩ. Продуцентът често пътува до Америка, за да вижда двете си дъщери Клои и Индия, ала със съпругата му отдавна се отдалечили един от друг – не само физически, но и емоционално.

Башар бил толкова хлътнал по актуалната си любовница, че вече я запознал с всичките си приятели и колеги, дори не се старел да се крие. Той не се притеснявал да демонстрира близостта си с нея на публични места и даже се решил да заживее с нея под един покрив.

Неотдавна блондинката заяви, че връзката й с Башар Рахал не е тайна, но не държи да парадира с нея. Тя се обясни в любов на актьора и написа мили думи по негов адрес в социалната мрежа. „За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, важното е него да го има и той да иска да е там. Всичко друго е его и безцелно съревнование”, сподели Караянева.

Актьорът и любовницата му се запознаха покрай съвместната им работа в „Лотария България”. През 2016 г. той стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, но това не му попречило да флиртува упорито с нея и впоследствие да я вкара в леглото си. Когато започнала интимната им афера, Караянева все още била сериозно обвързана с бащата на детето си – фитнес модела Генадий Ников, но по-късно се разделила с него. Дали авантюрата й с Рахал е причина за разлъката, не е известно, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар