Мариана Маринова на излизане от „Фермата“: Най-голямата битка е със самия себе си!

Мариана Маринова на излизане от „Фермата“: Най-голямата битка е със самия себе си!
Гласувайте за статията

Похот и възбуда заляха „Фермата“. Едрогабаритното дупе, огромните гърди и сластните извивки на участничка в риалити шоуто вдигнаха градусите на арената.

Свръхтунингованото тяло на организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова отвлече вниманието от оспорваната й битка с маникюристката Силвия Митева, но пък превърна дуела им в най-секси сблъсъка на тв сезона.

Мариана Маринова

Мариана Маринова отпадна от „Фермата“, но остави отлични впечатления

С импланти в задните й части и силикон в гърдите, задушени в еластично трико, Маринова приличаше на гореща комиксова героиня. В хода на битката тя призна, че има по 660 кубика силикон във всяка гърда, което е двойно повече от стандартното. Общият обем на чуждите тела в горната част на торса й е 1320 кубика.

Изпъкналите форми на Мариана не й попречиха да се раздаде изцяло в битката, но въпреки хъса й Силвия спечели дуела с резултат от 8 на 2 точки. Фермерите обаче бяха единодушни, че Маринова се е борила мъжки и само малко късмет не й е достигнал за победата.

„Много съм щастлива, че всички се разделиха така топло с мен. Мисля, че най-големият дуел не е на арената, а е битката със самия себе си във „Фермата“. Да се опитваш да показваш, че можеш, можеш, можеш“, каза през сълзи отпадналата Мариана.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар