Дали човек сам избира съдбата си или историята на една актриса

Дали човек сам избира съдбата си или историята на една актриса
Гласувайте за статията

Тя може да потвърди, че не е никак леко и лесно да си дете-звезда в Холивуд. Всичко започва много приказно за малката Дрю Баримор и едва не завършва с кошмар. От малка тя има проблеми с родителите си – баща ѝ не присъства в живота ѝ, а майка ѝ е по-скоро като приятелка, отколкото като стабилно родителско присъствие.

Самата ѝ майка започва да я води по нощни клубове, когато Баримор е все още невръстно дете.

Големият пробив на Дрю в киното идва през 1982г., когато тя участва във филма „Извънземното“ на Стивън Спилбърг, който е и неин кръстник. Майка ѝ Джейд, която също мечтае за бляскава кариера, веднага яхва гребена на вълната и започва да изтисква максимума от славата на дъщеря си.
Влиза и излиза от клиники за зависимости и психиатрични проблеми. Злоупотребява с алкохол и наркотични вещества, дори прави опит за самоубийство. И всичко това преди да навърши 14 години.

Дрю Баримор е виждана неведнъж да танцува по цяла нощ в известното Студио 54, макар вечерният час за едно 8-годишно дете отдавна да е минал. Именно там тя е започнала да пуши, да употребява алкохол и наркотици и то едва на 9, в присъствието на майка си. След опита за самоубийство, Дрю решава да сложи край на порочната спирала и решава да вземе сама живота си в ръце. Така, едва 15-годишна, Баримор се разграничава от родителите си по съдебен път и заживява сама.

Вече на 44 и с две прекрасни деца, Дрю Баримор доказва, че човек сам кове съдбата си и сам решава по кой път да поеме животът му. Тя е успяла да изплува от мрака, в който се е намирала като дете и днес не се страхува.

Източник Сп.Една. бг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар