Коренна промяна: Радина Червенова подстрига късо косите си! (виж тук)

Коренна промяна: Радина Червенова подстрига късо косите си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Радина Червенова подстрига късо косата си!

Радина Червенова е неузнаваема с нова къса подстрижка, видя „Ретро“. Легендарната водеща на „По света и у нас“, която преди месец обяви, че е напуснала националната телевизия доброволно, вече се носи с любимата на холивудските актриси прическа пикси.

Радина Червенова

Радина Червенова подкъси косата си

С каквато през годините на червения килим сме виждали киноикони като Одри Хепбърн, Жулиет Бинош и Миа Фароу.

Единственото, което Радина е запазила от предишния си имидж, е медният нюанс на косата си, който вече е по-скоро в гамата на тъмното русо, отколкото в характерното за нея червено.

Визуалната промяна на говорителката съвпадна и с нов етап от живота й. След като съпругът й Коко Каменаров бе освободен от поста на генерален директор на БНТ, Радина реши да го последва и също прекрати дългогодишната си тв кариера.

Тя е категорична, че новинарството остава голяма й страст, но в момента имала нужда от повече време за себе си и почивка. Червенова все още не знаела с какво ще се занимава в професионален аспект. Освен че щяла да помага в новия семеен бизнес на мъжа си, насочен към сферата на рекламата.

Късата прическа на обичаната водеща е свързана и с друг драматичен период от живота й, който вече е оставила в миналото. Радина премина през тежък здравословен проблем, който вече е преодоляла напълно и твърди, че се чувства добре.

В периода от година и половина, който тя прекара извън екрана, Червенова така и не пожела публично да сподели за битката си. Направи го едва когато я преодоля.

„Трябвало е и през това да се мине. Важното е как го приемаш. Може би това, през което преминах, ме убеди, че човек трябва наистина да гледа по-леко на нещата, трябва да се радва на това, което има, на малките неща. Всъщност те не са малки – прекрасни деца, прекрасно семейство, родил си се да живееш този живот. Изживей го хубаво!“, споделя новинарката.

За реакцията си, когато чула тежката диагноза, тя казва: „Беше шок, но след това си казах: „Окей, това ни се падна сега, ще го преборим!“. За секунда не съм изпаднала в безтегловност“.

„От самото начало имах готовността, желанието и силата да се справя. Не съм го крила, но не съм го и афиширала, защото за мен тези неща не са повод за пиар. Това е нещо лично“, откровеничи Радина.

Ето я новата Радина вляво

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар