Бомба: Папи Ханс снима португалката Рита в новия си клип! (виж тук)

Бомба: Папи Ханс снима португалката Рита в новия си клип! (виж тук)
Гласувайте за статията

Папи Ханс снима голямата си любов Рита в клип!

Папи Ханс снима голямата си любов в клип. Певецът и португалката Рита Патрочинио ще дадат публичен израз на любовта си в ново видео на популярния артист.

Папи Ханс

Папи Ханс и Рита заедно в новия му клип

Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи, подготвя нов проект, в който за първи път ще покаже голямата си любов Рита. Наскоро изпълнителят на „Кекс” се върна от Португалия, където е заснел видеото към новата си песен.

Проектът е посветен именно на приятелката му Рита, пише вестник „България днес”. Двойката прекара няколко незабравими дни в Лисабон. Папи и Рита се запознаха през лятото на 2018 година, когато португалката идва у нас на ваканция.

След бурния романс, който преживяха, отношенията им уж приключиха. Въпреки това за Трендафилов Рита е единствената жена, която не може да забрави. Той дори й посвети летния си хит „Твой съм”.

Припомняме, че Папи Ханс призна за чувствата си към Рита още по време на престоя си в Къщата на Вип Брадър. Тогава той разкри, че е скъсал с Дара и е лудо влюбен в това непознато за родната общественост момиче.

Дали романсът между двамата ще продължи отново, или Рита вече е срещнала щастието си в лицето на друг мъж, предстои да разберем. Факт е обаче, че до момента Папи не я е заменил с друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар