Албена Михова взриви: Ето как лъгала сина си заради „Маскирания певец“!

Албена Михова взриви: Ето как лъгала сина си заради „Маскирания певец“!
Гласувайте за статията

Албена Михова казала на сина си, че ходи по любов!

Албена Михова разкри, как е успяла да запази в тайна участието си в „Маскирания певец”. Чаровната актриса сподели, че й е било доста забавно да участва в проекта, но и доста трудно да крие от близките си.

Албена Михова си измислила любовен живот

„Най–трудно ми беше да опазя тайната от сина ми. Случвало се е той да ме попита защо се прибирам събота вечер толкова късно и се чудех какво да му кажа. Даже реших да си измисля, че причината е любов”, споделя Албена Михова.

Тя стана поредната звезда, чиято маска падна, пише вестник „България днес”. Михова влезе в кожата на лъва в предаването. Следващата събота обаче шоуто влиза в решителната си фаза.

Всички оцелели до този момент маски влизат в битката за финала. Любимка на зрителите е Розата, но и сред останалите има кандидати за голямата победа.

Колкото до сладураната Албена Михова, поне към момента не е ясно тя да има нов любим до себе си. Най-сериозната й връзка беше преди години с победителя от Мюзик Айдъл Тома Здравков. Той бе доста по-малък от нея, но двамата се обичаха силно.

След това обаче изненадващо се разделиха, а в момента Тома е женен и с дете. Говореше се, че именно липсата на общ наследник е станала причина за краха с Михова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар