Крах с тризначките: Вяра и Надежда се отрекоха от Любов! (виж тук)

0

Тризначките Вяра и Надежда се отрекоха от сестра си Любов!

Тризначките се изпокараха и разделиха. А причината е кокаин, според прибралите се у нас Вяра и Надежда. В интервю за Би Ти Ви те се отрекоха от сестра си и я обвиниха в егоизъм.

тризначките
Тризначките се отрекоха от сестра си

През 2006 година трите спечелиха 200 000 лева от Биг Брадър, но днес нямат пукната пара и смятат печалбата за проклятие.

Любов, която всъщност спечели шоуто, прибрала всички средства в своя банкова сметка, до която достъп двете сестри нямали, за сметка на гаджето на победителката. Той ги вложил в бизнес начинания, от които двете момичета не разбрали нищо.

Те обаче не се разсърдили на тризначката, а продължили да я обичат, но след като тя се събрала с бащата на детето си, триото се разделило. Първа за Англия заминала Любов, а Вяра и Надежда пристигнали след осем месеца и заживели в апартамент под наем.

Приятелят на Любов обаче не само че не работел, но и непрекъснато друсал кокаин, твърдят двете. Вдигал скандали и се държал ужасно, затова животът с него бил ад.

В Лондон двете се издържали като чистачки и имали ухажьори, но решили да се приберат у нас. Във Великобритания останала само Любов, която има дете на близо година, пише hotnews.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.