Ето я: Михаела Тодорова е новата Мис Плеймейт! (още подробности)

Ето я: Михаела Тодорова е новата Мис Плеймейт! (още подробности)
Гласувайте за статията

Михаела Тодорова е новата Мис Плеймейт!

Михаела Тодорова от Казанлък е новата Мис Плеймейт 2019. 21-годишната блондинка стана фаворит на журито по време на финала на конкурса в събота вечер и спечели наградата от 20 000 лева и нов луксозен автомобил.

Михаела Тодорова

Михаела Тодорова е новата Мис Плеймейт

Тя е модел на Плейбой още от 2018. Тогава не се престрашава да участва в Плеймейт, но след като получава пълна подкрепа от майка си и баща си, решава да стане част от конкурса тази година. Като малка мечтае да стана банкерка, за да брои пари.

След време обаче Скарлет Йохансон става нейният идол и се появява мечтата да е добра актриса. Ето защо планира да запише и театрално училище.

„Смешното е, че днес парите изобщо не ме вълнуват. Даже често с улавям, че излизам някъде вечер и изобщо не се замислям имам ли пари дори да се прибера, камо ли за вечерта?“.

Най-близките нейни планове са свързани със земеделие. Обещава, че ще показва как полага земеделски труд в Инстаграм канала си, за да бъде личен пример за това, как младите хора трябва да работят и да не се срамуват от усилията си.

Вярва, че любовта на гей двойките е по-силна и стабилна в много отношения. И дори са дори по-добри родители.

Наследницата на Жанет Осипова спечели в надпреварата с 12 колежки. Тя обаче смята, че е била без конкуренция.

„Имам всичко – гърди, тяло, сексапил, излъчване. Просто съм перфектна! Другите момичета имат само по един компонент. Аз съм истинска плейбойка. Мога да говоря пред камера. Не се притеснявам. За мен няма конкуренция. Номер 1 съм.

Ще спечеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите“, заяви преди конкурса Михаела. Тя е наляла по 350 кубика силикон в гърдите, за който казва, че са „в рамките на нормалното, затова не се забелязват корекциите“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар