Дженифър Гарнър забрани на щерка си да ползва Инстаграм! (виж тук)

Дженифър Гарнър забрани на щерка си да ползва Инстаграм! (виж тук)
Гласувайте за статията

Дженифър Гарнър твъдо забрани Инстаграм на щерка си!

Инстаграм е една от социалните мрежи, която е почти задължителна за всички, които искат да станат популярни. Хиляди харесвания, милиони последователи и десетки коментари е целта на т. нар. инфлуенсъри, които впечатляват най-вече младото поколение.

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър забрани Инстаграм на децата си

Те се превръщат в идоли на децата заради огромната си популярност и лесно спечелените пари. Едно дете обаче няма досег до тази социална мрежа и не може да види точно в какво се състои работата на инфлуенсърите.

Колкото и невероятно да звучи, става дума за Вайлът – 13-годишната дъщеря на актрисата Дженифър Гарнър. Изненадата идва оттам, че самата Гарнър има профил в Инстаграм и дори е доста активна със забавни клипчета или пък уроци по готварство.

Вайлът обаче има забрана от майка си да се присъединява към социалната мрежа и причината се крие във влиянието на Инстаграм върху емоционалното състояние. „Колкото и да се вглеждам, не виждам нищо позитивно за нея там“, казва актрисата в подкаста Next Question with Katie Couric.

Гарнър признава, че дъщеря й е повдигала въпроса за социалните мрежи, но актрисата е категорична.

„Тя може да гледа моя, дори може да разглеждаме нещо заедно, но за момента е само това“. Забраната важи и за по-малките й деца – 10-годишната Серафина и 7-годишния Самуел.

Въпреки това, те много често се оказват от другата страна на камерата и заснемат майка си в различни моменти. „Имам деца, които са забавни и умни. Смятам, че са страхотни“, казва Дженифър Гарнър.

И трите деца на актрисата са от бившия й съпруг Бен Афлек, с когото бяха семейство в продължение на 13 години.

Източник: tialoto

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар