Аспирин спасил Антонио Бандерас от смърт!(Холивудската звезда с шокови признания)

Аспирин спасил Антонио Бандерас от смърт!(Холивудската звезда с шокови признания)
Гласувайте за статията

Антонио Бандерас оцелял благодарение на аспирина!

Антонио Бандерас е жив и здрав благодарение на известното лекарство.

Антонио Бандерас

Антонио Бандерас на косъм от смъртта

Звездите са безсмъртни само на екран – в живота те са уязвими като всички останали хора. И Слава богу се повлияват от лекарства като тях. В шоуто на Джими Кимел Антонио Бандерас разкри, че едва не умрял през 2017 година.

Когато получил сърдечен удар и бил спасен от половинката си Никол Кимпъл с обикновен аспирин.

„Приятелката ми имаше главоболие и нямахме нищо вкъщи, Тя излезе да купи обезболяващо. Купи и този аспирин, единственото, което е успяла да намери с максимално действие.

На сутринта, когато започнах да усещам симптомите, тя сложи няколко аспирина под езика ми и спаси живота ми. Така че да, аз получих втори шанс и промених живота си оттогава“, сподели актьорът в шоуто.

Антонио Бандерас, който не пие, се отказал от цигарите. И признава, че пушенето е „вероятно едно от най-тъпите неща, които съм правил“.

„Бях късметлия в крайна сметка, защото сърдечният удар може да те убие просто ей така. По един начин това е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали“, коментира още той.

Знаем, че преди Никол, Бандерас години наред беше женен за голямата си любов в лицето на актрисата Мелани Грифит, пише tialoto.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар