Силвия Кацарова мина на спешна диета!(Причината е здравословна-виж още)

Силвия Кацарова мина на спешна диета!(Причината е здравословна-виж още)
Гласувайте за статията

Силвия Кацарова мина на здравословна диета!

Голямата Силвия Кацарова е на диета, но не за да топи килограми. Тя ще хапва кълнове, вместо любимите си лакомства.

Силвия Кацарова

Силвия Кацарова мина на специална диета

Популярната поп дива минала на този строг хранителен режим, не за да бори излишните килограми, а заради здравето си. 65-годишната изпълнителка имала стомашни проблеми и се обърнала към специалист.

След консултация с експерт, изпълнителката на „Големият кораб минава”минала на очистителна диета с кълнове, пише вестник „България днес”.

Певицата и друг път се е подлагала на спартански режими, като последния път свалила над 10 килограма, само за три месеца.

Припомняме, че поп дивата предприе и друга промяна на визията си. Тя дълги години страдала от комплекси заради дългия си и крив обонятелен орган и събирала смелост да го коригира.

Дни преди рождения й ден на 26 април, нейният съпруг Любомир решил да я изненада и й подарил ринопластика в столична клиника по пластична хирургия.

За интервенцията в турска клиника бизнесменът се изръсил с 6400 лева.

Предварително платената интервенция при д-р Мохамед Дилбер мотивирала певицата и тя веднага се възползвала от подаръка. Корекцията на носа й продължила около час.

След нея в продължение на десетина дни Кацарова отложила всичките си ангажименти и избягвала да излиза от вкъщи. Защото певицата се движела само със специална лонгета на носа си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар