Меган Маркъл пак мачка протокола!(Още за скандала)

Меган Маркъл пак мачка протокола!(Още за скандала)
Гласувайте за статията

Меган Маркъл пак наруши протокола

Меган Маркъл пак мачка протокола, като даде интервю за британската преса. Преид дни херцогинята на Съсекс посети сладкарница, която подкрепя жени в неравностойно положение.

Меган Маркъл

Меган Маркъл пак разбуни духовете, сн. Фейсбук

Там съпругата на принц Хари видя как се приготвят вкусни сладкиши и разряза голяма триетажна торта. След което даде интервю за изданието „The Telegraph“.

На запитване на журналиста какво мисли за неодобрението на британците към нея, Маркъл посочи, че не иска хората да я обичат и харесват, а по-скоро желае да бъде чута и разбрана.

„Едно от нещата, които разбрах, откакто съм тук (във Великобритания), е че хората, където отивам, винаги имат определени очаквания“, каза Меган.

Тя уточни, че просто се старае да бъде спокойна и да се държи добре, като се абстрахира от настроенията към нея. „Защото в края на деня всички сме жени“, добавя Маркъл.

Херцогинята на Съсекс уточни, че може би нейният и животът на жените в неравностойно положение, които посещава, са съвсем различни. Но те си и приличат по това, че имат едни и същи надежди, страхове и чисто женски неща, които харесват.

Меган Маркъл посочи още, че е насърчила принц Хари да говори за психичното си здраве и проблемите, които е имал след смъртта на майка си.

Според „The Telegraph“, Хари и Меган едва ли ще се преместят да живеят в САЩ, независимо от твърденията в медиите, че те не издържат на натиска и най-вероятно ще го направят.

Преди известно време херцогът и херцогинята на Съсекс заведоха дело срещу британски таблоиди, публикували писмо на Меган, изпратено до баща й Томас Маркъл, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар