Няма срам: Краси Джунов налази Сиси във Фермата! (зрители изригнаха)

Няма срам: Краси Джунов налази Сиси във Фермата! (зрители изригнаха)
Гласувайте за статията

Краси Джунов налази поредната след Паулина Ванегас!

След отпадането на турбосиликонката Мариана Маринова и на сексапилната Паулина Ванегас от риалитито „Фермата“, мъжете в шоуто и най-вече Краси Джунов са изправени пред криза.

Краси Джунов

Сиси е новата мишена на Краси Джунов във Фермата

С всяка следваща седмица апетитните женски форми в предаването намаляват, затова двама от участниците се опитват да си поделят най-горещата блондинка, останала в предаването.

Фитнестреньорът Сами Хосни и автомонтьорът Краси Джунов откровено се точат на красавицата Силвия, която с последни сили спечели дуела за фермер на седмицата.

„Сиси е свободна, готина мацка. Обича да си я галкат“, облиза се Краси, излегнат край басейна, докато хубавицата въртеше метлата наблизо. „И е много любвеобвилна. Знаеш ли оборът как ни сближи“, въздъхна Сами, който редовно спи гушнат в сеното с маникюристката.

Разнежен от спомените за дългите нощи заедно, Хосни запя на Силвия „I love you baby“. Реакцията й не закъсня. Тя се разтанцува около дръжката на метлата, все едно е пилон и палаво завъртя дупе за радост на двамата си ухажори, пише hotarena.net.

Поведението на Краси Джунов обаче разбуни духовете и накара доста зрители да се вбесят. Тъй като доскоро той се скъсваше да сваля звезди на Паулина Ванегас. Затова и годеницата му демонстративно му показа среден пръст в мрежата, изтривайки общите им снимки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар